HUOM!!

Kun haluat lukea tarinaani niin paljon kuin sitä on ilmestynyt, painappa tuolta Kategoriat kohdasta sitä linkkiä, jossa lukee Rakastunut Paholaiseen :))

Uusisin tämän ensimmäisen viestin, koska se alkoi olla aika täynnä.

26.1 Luku seitsemän on valmis! Kiitos iida kun taas kerran korjasit virheeni :) Lisäsin myös muutaman uuden runon tuonne Runojani-sivulle. Jatkan taas huomenna :) Siirsin vanhan kuvan Ivystä aivan omalle Kuvia-sivulleen, ja lisäsin sinne pari uuttakin kuvaa :) Kiitos Iida :)

27.1. Minimaalisen pieni osa lukua 8, mutta tärkeä tarinan kannalta. Kiitos iida taas kerran :) Lupaan että lisää tulee viimeistään tiistaina :)

9.2. Pahoittelen, jatkoa ei tullut kun lupasin.. Eclipse ja muut kirjat veivät niin mukanaan... Mutta nyt! Nyt on jatkoa, ei paljoa, mutte jonkin verran. Enjoy! Lisäsin kahdessa erässä, joten hieman lisää...

12.2. Jatkoa! Toivottavasti pidätte lukemastanne, menenkin tästä kirjoittelemaan hieman lisää :)

16.2 Nyt tuli aivan alku lukua 9, jatkoa tulee, kun vaivaudun taas jossain välissä kirjoittamaan :) Toivottavasti tykkäsitte kahdeksannen luvun lopusta.

29.2 Tuli ihan naurettavan pieni pätkä tänään, mutta jos minun ihanalla tekstinkorjaajallani on aikaa, saattaapi tulla lisää jo huomenissa :)

6.3. No niin, nyt sain sitten osan 9 lukua, ei kylläkään ole vielä valmis. Laitoin luvut järjestykseen, ja tarkoitus olisi nimetä ne. Lisään tuonne kuvat sivulle Naten kuvan, kiitos iida :) Jatkoa ei varmaan tule ennen viikonloppua, ihan vain uusimman Potterin takia. Adios amigos!

21.3 Noniin, luku 9 tuli nyt kokonaisuudessaan tänne :DD nauttikkaa jos voitte :)

2.4. Vajaa puolet lukua 10, salaisuus alkaa paljastua :))

9.4 Luku 10 on nyt valmis!! wuhuu!

20.6 Vihdoin ja viimein sain jotain tuherrettua.. olen pitkään kirjoittanut toista tarinaani Linan stooria, joten tämä on jäänyt vähän unholaan. Tässä nyt kuitenkin puolet luvusta 11 :) toivottavasti tykkäätte :)) (iida ei tätä lukua valitettavasti ole tarkistanut, joten koittakaa olla välittämättä virheistä :DD

21.6. Luku 11 on nyt kokonaisuudessaan täällä, toivottavasti tämä ei mennyt liian sekavaksi tämä luku :)

-magnum